Vlaanderen Fietsland

Vlaanderen Fietsland

16,000 kilometers of cycling in your pocket!

4.35 TRAVEL AND LOCAL
Vlaanderen Fietsland
Vlaanderen Fietsland Vlaanderen Fietsland Vlaanderen Fietsland Vlaanderen Fietsland Vlaanderen Fietsland

Met de Vlaanderen Fietsland app kun je het volledige fietsnetwerk in Vlaanderen Picardisch Walloni├ź (Henegouwen) Oostkantons (Hoge-Venen - Eifel) en Waals-Brabant verkennen.

Dit betekent meer dan 16.000 km aan fietswegen in je broekzak. Je kan alle fietsknooppunten op kaart bekijken en knooppunt per knooppunt een fietsroute op maat uitstippelen. Het kan ook sneller via de handige Surprise Me functie kun je een knooppunt kiezen en de app een route met een afstand naar keuze laten berekenen. Bovendien kun je alle uitgetekende fietsroutes opslaan zodat je ze later kan hergebruiken.

Daarnaast kun je ook achter je PC fietstochten uitstippelen via onze handige online routeplanner op www.vlaanderen-fietsland.be. Je kan daar voor elke route een zogenaamde QR-code genereren. Deze code kun je met behulp van de app scannen waarna de route naar je smartphone wordt geïmporteerd. Zo heb je geen papiertjes meer nodig tijdens je fietstocht. Handig toch?

Je vindt in de app ook een lijst met suggestieroutes. Dit zijn routes langs fietsknooppunten met hetzelfde start- en eindpunt. Deze routes zijn 15 tot 100 km lang en beschikken over een beschrijving en foto's. Je kan routes opzoeken in je buurt of een overzicht per provincie opvragen.

Voor de prijs van 9.99 euro per jaar kan je ook een abonnement in de app nemen. Als abonnee krijg je toegang tot deze extra functies

Download offline routes. Je kan thuis een route uitstippelen en deze vooraf downloaden voor offline gebruik. Je kan de route zo volgen zonder gebruik te maken van je mobiele internet. Tijdens je fietstocht functioneert de app 100% zonder internetverbinding.

Maak gebruik van de navigatiemodus. Tijdens je fietstocht zet je de navigatiemodus aan en stop je je iPhone in je broekzak. Bij elk knooppunt vertelt de app je wat het volgende knooppunt is en ook als je meer dan 100 meter afwijkt van de route zal de app een waarschuwing geven. Zo hoef je niet steeds op je scherm te kijken. De navigatiemodus houd ook je gefietste afstand en tijd bij.

Je kan manueel of automatisch laten registreren langs welke trajecten je fietst of ooit hebt gefietst. Op die manier bouw je een mooi overzicht op van alle trajecten waar je reeds fietste. Op de kaart wordt elk traject weergegeven met een rood slotje (nog niet langs gefietst) of een groen vinkje (reeds gefietst). Zo kun je steeds de mooiste routes plannen langs trajecten waar je nog nooit bent geweest.

Alle routes die een abonnee opslaat in zijn account via de online routeplanner (www.vlaanderen-fietsland.be/routplanner) worden ook beschikbaar gemaakt onder 'Mijn routes'.

Je krijgt geen advertenties meer te zien als abonnee.

Een absolute must voor elke fietser!

OPGELET je kan in de app onder 'Abonnee worden' een abonnement afsluiten voor 1 jaar voor de prijs van 9.99 euro. De betaling van een abonnement wordt afgehandeld met je Google Play account. Abonnementen worden automatisch verlengd tenzij je ten laatste 24 uur voor de vervaldatum van je abonnement het abonnement opzegt. Je kan je abonnement zelf beheren en ook de automatische verlenging ervan kan stopgezet worden via je eigen Google Play account.

Disclaimer voortdurend gebruik van de GPS in de achtergrond van de app kan de levensduur van je batterij aanzienlijk verlagen.

De gebruiksvoorwaarden van deze app kan je raadplegen op https//www.vlaanderen-fietsland.be/gebruiksvoorwaarden.

Het gebruik van deze app valt onder ons privacybeleid https//www.vlaanderen-fietsland.be/privacy.


About this version (6.6.8)

Kleine aanpassingen + toevoeging Vlaanderen Vakantieland campagne.

Details and Recent Ratings

Size: 35 MB
Version: 6.6.8 by NodeMapp
Updated: 30 June 2020 (210 days ago)
Released: 16 January 2013
Installations: more than 100 000
Vlaanderen Fietsland
5 Stars: 866
4 Stars: 581
3 Stars: 59
2 Stars: 9
1 Star: 78

Similar apps