Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk

Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk

You can arrange vacancies, job applications and work matters through Tempo-Team employment agency.

3.98 BUSINESS
Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk
Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk

Naast vacatures zoeken en solliciteren op een baan kan je in de app ook heel makkelijk je uren schrijven. Je regelt het allemaal via je Tempo-Team app. Bij uitzendbureau Tempo-Team vind je véél vacatures bij véél verschillende bedrijven waar je op kan solliciteren.

Heb je een leuke vacature gevonden?! Bingo! Meteen solliciteren dan maar. Met je Tempo-Team account doe je dat binnen 1 klik!

Oké en over welke vacatures hebben we het? Op welke banen kan ik solliciteren?
We hebben vacatures voor je in de logistiek, zorg, schoonmaak, klantenservice, techniek en bij de overheid, maar we hebben bijvoorbeeld ook een baan in de administratieve of hospitality sector voor je!
Ga je het liefst tijdelijk aan de slag of liever fulltime? Tijdelijke baan, bijbaan of een vaste baan? Het kan allemaal!
In de app vind je Tempo-Team Go, waar je korte klussen pakt en helemaal zelf bepaalt waar en wanneer je werkt. Ideaal toch?

Ik wil solliciteren. Hoe doe ik dat?
In de app van Tempo-Team maak je supersimpel een eigen account aan. Dit account heb je nodig om te solliciteren op een vacature.
Ga je voor de eerste keer solliciteren via Tempo-Team? Dan hebben we wat extra gegevens van je nodig. Die slaan we dan meteen voor je op. Dus kom je nog een keer solliciteren dan hoef je niet nogmaals al je gegevens in te vullen. Scheelt weer tijd ;) Daarna is solliciteren in 1 klik geregeld!
Wil je een vacature doorsturen, omdat je liever solliciteert via je laptop? Of heb je de perfecte vacature gevonden voor een vriend? Doorsturen maar! Dat doe je eenvoudig door de link te delen naar de vacature.

En wat kan ik verder met de app?
De app staat bij ons hoog op het lijstje. Dat betekent dat we regelmatig verbeteringen doen die jouw leven makkelijker maken! Zo kan je bijvoorbeeld op je computer vacatures bewaren, die je dan ook terugziet in de app! Hoe chill is dat?! En binnenkort wordt het ook mogelijk om een vacature alert aan te maken in de app!
Via Tempo-Team een baan gevonden en aan het werk? Lekker bezig! Je kan de app gewoon blijven gebruiken. Daarin regel je namelijk heel makkelijk je administratie: accepteer diensten voor je rooster, schrijf je uren en check je salarisstrook!

Werkt iets niet helemaal lekker in de app? Wij fiksen het graag voor je! Ons app-team is altijd te bereiken via de mail. Je kan ook onze hulp & feedback chatbot Teddy op de website gebruiken om in contact te komen met je Tempo-Team contactpersoon!


About this version (4.7.4)

We hebben weer een hoop kleine verbeteringen doorgevoerd.

Other versions

4.7.3 released on 01 February 2021 (140 days ago)
4.7.1 released on 19 November 2020 (214 days ago)
4.7.0 released on 09 September 2020 (285 days ago)
4.6.9 released on 10 July 2020 (346 days ago)
4.6.8 released on 05 June 2020 (381 days ago)

Details and Recent Ratings

Size: 68 MB
Version: 4.7.4 by Randstad Groep Nederland
Updated: 08 June 2021 (13 days ago)
Released: 22 September 2017
Installations: more than 100 000
Tempo-Team NL Uitzendbureau: solliciteren en werk
5 Stars: 890
4 Stars: 210
3 Stars: 130
2 Stars: 110
1 Star: 190

Similar apps