SportBit

SportBit

Software for the modern gym Plans - Logging - Lidregistratie - Online sales

3.68 HEALTH AND FITNESS
SportBit
SportBit SportBit SportBit SportBit SportBit SportBit

O.a.:

REGISTRATIES (NIEUWE) LEDEN
De registraties van uw (nieuwe) leden worden geheel uit handen genomen met SportBit managerâ„¢. Iedere registratie geeft juridisch akkoord op uw algemene voorwaarden.

AANMELDEN, AFMELDEN EN WACHTLIJST
Uw leden kunnen zich via een zeer gebruiksvriendelijk weekoverzicht aan- of afmelden voor een les.

Is de les vol? Dan is er de slimme wachtlijst die per afmelding controleert wie de eerst volgende lid op de wachtlijst is die mag deelnemen. De deelnemer wordt op de hoogte gesteld door een geautomatiseerd verstuurde e-mail.

TRAININGPLANNER
Stel een rooster op met iedere week terugkerende lesmomenten. Uw leden zien deze lesmomenten in het weekoverzicht terug tot 4 weken vooruit, waarvoor zij zich aan kunnen melden.
On Ramp ( Fundamentals ), WOD en Open Gym
Uw nieuwe leden kunnen zich enkel voor starterslessen inschrijven. Hebben zij de basistrainingen gevolgd? Geef ze dan toegang tot het aanmelden voor WOD trainingen of Open Gym.

Trainingprogramma (WOD)
Houdt uw leden op de hoogte met de uitdagende oefeningen die zij tijdens de WOD mogen uitvoeren. Informeer en illustreer welke spiergroepen getraind worden.
Trainingbuddies
Uw leden kunnen elkaar toevoegen als buddy. In het weekoverzicht kunnen uw leden zien wanneer hun trainingbuddies trainen.

STRIPPENKAART KOPEN, ABONNEREN EN ONLINE AFREKENEN
Uw leden kunnen online leskrediet inkopen en/of zich abonneren op de abonnementen die u aanbiedt. Tevens kunnen de bestellingen en abonnementskosten met iDeal direct online afgerekend worden.

BANKMUTATIES IMPORTEREN
Geeft u uw leden de mogelijkheid om te betalen middels overboeking of automatisch incasso? Met het importeren van bankmutaties blijft uw complete administratie compleet met SportBit managerâ„¢

FACTUREN VOOR UW BOEKHOUDING
Uw leden kunnen online leskrediet inkopen en/of zich abonneren op de abonnementen die u aanbiedt. Tevens kunnen de bestellingen en abonnementskosten met iDeal direct online afgerekend worden.

RETENTIEBELEID
Weet wanneer uw leden voor het laatst getraind hebben. Benader en motiveer leden die al lange tijd niet getraind hebben.

MAILINGS EN NIEUWSBRIEVEN VERSTUREN
Verstuur professionele nieuwsbrieven naar uw leden en geïnteresseerden en houdt hen op de hoogte van uw recentste promo's.


Video


About this version (2.4.5)

- Optimizing community wall message input - Community wall fix for refreshing responses

Other versions

2.4.4 released on 21 December 2020 (222 days ago)
2.2.6 released on 27 July 2020 (369 days ago)

Details and Recent Ratings

Size: 19 MB
Version: 2.4.5 by DEX OS
Updated: 11 May 2021 (81 days ago)
Released: 29 September 2017
Installations: more than 10 000
SportBit
5 Stars: 33
4 Stars: 16
3 Stars: 8
2 Stars: 8
1 Star: 11

Similar apps