Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip

Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip

Educational game for children in Albanian. Coloring book with drawings for children.

4.91 EDUCATIONAL GAME
Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip
Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip

Loje ne shqip pa internet dhe falas. Per vajza dhe djem. Per femije dhe per te rritur.

Ngjyros dhe argetohu! Meso si te ngjyrosesh vizatime si aktivitet krijues mbas shkolle, jo si detyre shtëpie por si argetim!

Prinder, nese po kerkoni nje loje edukative ne shqip, per femijet, Piktori I Vogel eshte zgjedhja e duhur per ju. Ngjyros vizatimet qe femija apo bebi juaj te mesoje dhe te zhvilloje shqisat dhe anen kreative te trurit. Loja mund te sherbeje dhe si nje test per femijen tuaj, per te provuar aftesite ne ngjyrosje. Ku i dihet, ndoshta femija ska prirje per matematike por ka per ngyrosje dhe viatim.

Piktori I vogel eshte nje loje falas pa internet. Femijet tuaj do te eskplorojne plot ngjyra duke ngjyrosur vizatime te bukura. Nuk ka rendesi sa vjec eshte femija apo bebi juaj, loja eshte e pershtatshme si per bebe, para shkollore apo dhe femije 5 vjec e siper dhe me te rritur qe shkojne ne shkolle. Prinderit e pelqejne gjithashtu kete loje plot me ngjyra. Piktori i vogel eshte argetim duke krijuar art ne pajisjet tuaja elektronike.

Piktori I Vogel eshte krijuar duke menduar per ju femije. Loja permban:

1. Gati 100 vizatime te bukura per femije
2. Nje album me vizatime me kafshe per te kuptuar me shume rreth botes se kafsheve.
3. Nje album me mjete levizese per me shume argetim
4. Nje album me fruta te shijshme per ti bere me te gjalla me ngjyra
5. Nje album me robota dhe nje album me femije e bebe per tu kenaqur teksa beheni me krijues
6. Butonat "para" dhe "mbrapa" qe te krijoni dhe korigjoni vepra tuaja te artit
7. Mundesia per ta fshire ngjyrosjen dhe rifilluar nga e para duke perdorur ngjyra te tjera dhe duke stimuluar keshtu imagjinaten
8. Camera view per me teper saktesi e precizion me detajet e vizatimit
9. Zmadhim dhe zvogelim i imazhit sipas deshires
10. 28 ngjyra te ndryshme
11. Loja eshte komplet falas
12. Loja mund te luhet dhe offline, pra pa internet, biles mund te luhet me rehat dhe pa reklama. Luaj kudo dhe ne cdo kohe
13. Loja eshte ne shqip
14. Mbi te gjitha permban argetim pa fund!

Loja se shpejti do te perditesohet me me teper vizatime te bukura per femijet

Kujt i drejtohet Piktori i Vogel?

- Cdo bebi qe ka qef te luaje dhe te mesoje me ngjyrat e ndryshme dhe te jete me i pergatitur per ne kopesht
- Cdo femije parashkollor qe do te mesoje me shume se ne kopesht apo te jete me i pergatitur se shoket
- Cdo femije qe pas shkolle do te argetohet dhe te zhvilloje njohurite
- Kushdo qe ka qef te luaje duke zhvilluar trurin e tij, nuk ka rendesi sa vjec jeni

Pse te shkakoj lojen Piktori I Vogel?

• Per te gjithe ju femije qe pelqeni te ngjyrosni kjo loje permban shume vizatime te bukura qe e sigurt do tju pelqejne
• Prinderit do te jene te lumtur duke pare fytyren tuaj te gezuar teksa luani
• Loja permban shume ngjyra te bukura midis te cilave mund te zgjidhet
• Loja eshte e sigurte per ju femije
• Prinderit argetohen duke luajtur gjithashtu
• Loja eshte falas, edukative, nuk ka blerje, dhe nuk ka rreziqe per femijet
• Ndihmo te zbulosh artistin e vogel qe fshihet brenda vetes
• Loja eshte relaksuese per cdo moshe

- Meso dhe ti! Shkarko Piktori i vogel - loje eduktive per femije ne shqip dhe argetohu me femijet ne kohen e lire, mbas shkolle apo mbas kopeshti, beje femijen krijues duke ngjyrosur vizatimet me te bukura me ngjyra nga me te bukurat. Krijo art dhe zbulo artistin ne femijen tuaj.

Per cdo rekomandim apo vizatim qe do donit ta fusni ne loje me kontaktoni dhe do jem i lumtur ti plotesoj kerkesat.


About this version (1.1)

- U shtuan 14 ngjyra te reja dhe tani jane gjithsej 28 penela. - Optimizim per disa resolucione. - Permiresim i precizionit te kameras.

Details and Recent Ratings

Size: 21 MB
Version: 1.1 by Emilian Kasemi
Updated: 25 July 2020 (324 days ago)
Released: 15 July 2020
Installations: more than 1 000
Piktori i Vogel - Loje edukative per femije shqip
5 Stars: 43
4 Stars: 0
3 Stars: 0
2 Stars: 0
1 Star: 1

Similar apps