Overhemden & Shirt App - Alle Merken® Heren Shirts

Overhemden & Shirt App - Alle Merken® Heren Shirts

Shirts Specialist from the Netherlands and Belgium - All Brands for Men

4.14 SHOPPING
Overhemden & Shirt App - Alle Merken® Heren Shirts
Overhemden & Shirt App - Alle Merken® Heren Shirts Overhemden & Shirt App - Alle Merken® Heren Shirts Overhemden & Shirt App - Alle Merken® Heren Shirts

Download de Overhemden & Shirt App - Alle Merken® Heren Shirts: overhemden.com is dé overhemden specialist van Nederland en België. Kies uit 90+ merken en 5000+ Overhemden, Poloshirts, T-shirts en heren accessoires.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan eigentijdse hemden en blouses in een passende maat. Ben je op zoek naar een passend overhemd? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van overhemden en shirts voor heren. Alle heren overhemden zijn online te vinden: voor zakelijk of privé/casual gebruik. Maak gebruik van de diverse filters om het juiste overhemd te vinden en filter op boord, merk en pasvorm voor het vinden van de perfecte fit.

DE BESTE MERKEN OVERHEMDEN
Wij bieden alle overhemden speciaal voor de moderne man. Een complete winkel op het internet voor heren. Nationale en internationale merken zoals: Profuomo, Circle of Gentlemen, Eton, Ledub, Jacques Britt, Emanuel Berg, Blue Industry, Calvin Klein, Thomas Maine, Michaelis, Jacket & Sons, Seidensticker, Sleeve7 en veel veel meer shirts en merken. Bestel je overhemden vertrouwd online. De beste merken Ă©n persoonlijke service.

HEREN ACCESSOIRES & SHIRTS
Naast overhemden bieden wij mooie merken sokken, blouses, ondergoed en accessoires van ondermeer Barts, Alan Red, Schiesser, Lacoste, Claesens, Happy Socks en ShirtsofCotton T-shirts. Zo kiest u naast het overhemd uit een compleet assortiment aan accessoires voor de moderne man.

BUSINESS EN STRIJKVRIJ
Wij bieden een uitgebreide collectie business overhemden, casual shirts en strijkvrije hemden en blouses. Ons motto? Voor iedere man een passend overhemd! Zelfs wanneer je gewend bent aan een maat overhemd. De pasvormen lopen uiteen van een ultra slim fit, slim fit (sterk getailleerd) en modern fit tot een ruime wijde fit (custom of regular fit) beschikbaar in verschillende merken - en vaak in mouwlengte 5, mouwlengte 6 of mouwlengte 7. De boordmaten van de overhemden variëren van klein tot zeer groot: van boordmaat 37 tot boordmaat 54. En bij vragen over een overhemd helpen wij graag persoonlijk.

EXCELLENTE SERVICE - WIJ HELPEN U GRAAG PERSOONLIJK
Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van overhemden of blouses? Uw boordmaat? Het merk overhemd? Wij geloven in persoonlijke service en aandacht voor de klant. Neemt u bij twijfel alstublieft contact met ons op - want wij helpen u graag en beantwoorden alle vragen persoonlijk. Voor iedere klant een passend overhemd.

OVERHEMDEN VERTROUWD ONLINE BESTELLEN
Alle overhemden, blouses en herenmode voor de moderne man koop je eenvoudig online. Onze shirts worden overal ter wereld verzonden en zijn gemakkelijke online te bestellen. En indien je graag persoonlijk geholpen wordt bij het kiezen van een passen overhemd ben je welkom in onze winkel in Amsterdam.

WERELDWIJDE OVERHEMDEN SERVICE: WHEREVER YOU ARE!
Onze overhemden, hemden, dress-shirts, blouses en herenkleding worden wereldwijd bezorgd aan nieuwe klanten en vaste klanten. Al onze producten worden veilig en vertrouwd verstuurd. Zo leveren wij jaarlijks aan vaste overhemd klanten uit New York, Brisbane, Moscow, Scandinavië, India, Zuid Afrika, Singapore, China, Australië en meer. Onze shirts en blouses gaan letterlijk de hele wereld over. Zo zijn wij dé overhemden specialist - in Nederland en België - maar ook internationaal. Overhemden vertrouwd online. Wherever you are.

Overhemden.com: Dé overhemden specialist van Nederland en België
Online: https://overhemden.com


Video


About this version (1.81.0)

Bedankt voor het gebruiken van onze app. Wij streven ernaar om met elke update bugs te verhelpen en daarnaast de prestatie van onze app te verbeteren, zodat we jou een nog betere shop ervaring kunnen bieden. - Enkele kleine verbeteringen en bugfixes Houd ons in de gaten voor meer updates. Veel shopplezier!

Other versions

1.79.0 released on 31 March 2021 (461 days ago)
1.78.0 released on 17 March 2021 (475 days ago)
1.77.1 released on 17 February 2021 (503 days ago)
1.75.1 released on 17 December 2020 (565 days ago)
1.74.0 released on 17 November 2020 (595 days ago)
1.73.4 released on 22 October 2020 (621 days ago)
1.73.3 released on 16 October 2020 (627 days ago)
1.72.0 released on 17 September 2020 (656 days ago)
1.71.3 released on 18 August 2020 (686 days ago)
1.70.0 released on 03 August 2020 (701 days ago)
1.69.1 released on 17 July 2020 (718 days ago)

Details and Recent Ratings

Size: 20 MB
Version: 1.81.0 by
Updated: 30 April 2021 (431 days ago)
Released:
Installations: more than 10 000
Overhemden & Shirt App - Alle Merken® Heren Shirts
5 Stars: 26
4 Stars: 7
3 Stars: 3
2 Stars: 1
1 Star: 5

Similar apps