MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Train the brain fit by playing the best memory games

4.35 EDUCATIONAL GAME
MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX GEHEUGENTRAINER APP – ELKE DAG EEN FIT GEHEUGEN

Train je brein op een laagdrempelige manier met de gratis MAX Geheugentrainer app. Deze leuke én uitdagende app is gebaseerd op het populaire televisieprogramma van Omroep MAX en bevat o.a. het Boodschappenspel Zoekplaatje en Letterregen.

De MAX Geheugentrainer app is de officiële applicatie voor tablet en smartphone bij het gelijknamige televisieprogramma van MAX.

SPEEL DE LEUKSTE GEHEUGENSPELLEN

De app beschikt over 14 minispellen verdeeld over de categorieën Geheugen Rekenen Concentratie en Taal. Elk spel is voor iedereen makkelijk te leren en in drie verschillende niveaus te spelen.

Natuurlijk bevat de app het befaamde Boodschappenspel. Maar ook met andere populaire spellen uit het televisieprogramma kunt je aan de slag het Zoekplaatje het Correctiespel en Letterregen. En speciaal voor De MAX Geheugentrainer app is er nog een tiental extra hersenkrakers ontwikkeld de Boodschappenteller Wegwijs het Sorteerspel de Woordzoeker het Tegelspel de Rekentegels het Optelspel Samenvoegen Laag naar Hoog en het Anagrammenspel.

VERBETER JE CONCENTRATIE IN SLECHTS 10 MINUTEN PER DAG

De app bevat een dagelijkse test die spelers motiveert om op een leuke manier aan de conditie van het geheugen te werken.

De veelzijdige test bestaande uit vijf stappen is speciaal op het spelersniveau afgestemd. Door deze tienminutentest dagelijks te spelen kun je je concentratievermogen verbeteren.

Kortom het ideale geheugensteuntje om de mentale fitheid in topconditie te krijgen én houden.

MEET EN VERGELIJK JE VOORTGANG

Spelers kunnen hun voortgang bijhouden of hun score per spel vergelijken met vrienden of leeftijdsgenoten. Ook zonder internetverbinding is de app te spelen daardoor kan er altijd getraind worden.

HOUD DE APP IN DE GATEN

De MAX Geheugentrainer app wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe spellen. Zo wordt het trainen van het geheugen nooit saai!

MEER WETEN?

Heb je een vraag of opmerking over de app? Ga dan naar de website van MAX Geheugentrainer. Hier kun je ook een vraag stellen of kijken of je vraag al is beantwoord bij de Veel gestelde vragen.


About this version (2.0.5)

• Correcte weergave van zojuist behaalde score

Other versions

2.0.4 released on 08 December 2020 (127 days ago)
1.4 released on 20 February 2020 (419 days ago)

Details and Recent Ratings

Size: 43 MB
Version: 2.0.5 by Omroepvereniging MAX
Updated: 21 January 2021 (83 days ago)
Released: 12 September 2017
Installations: more than 100 000
MAX Geheugentrainer
5 Stars: 1612
4 Stars: 1121
3 Stars: 230
2 Stars: 50
1 Star: 70

Similar apps