FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst!

FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst!

Weekly menus (weight loss, muscle mass) with healthy recipes and shopping list.

4.67 FOOD AND DRINK
FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst!
FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst! FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst! FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst! FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst! FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst! FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst! FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst! FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst!

Gezond eten was nog nooit zo makkelijk. Met de persoonlijke weekmenu's van FitChef hoef je nooit meer calorieën te tellen of maaltijden te plannen. Wil je afvallen, vet verliezen of spiermassa opbouwen? De FitChef recepten, voedingsschema's en boodschappenlijsten nemen je al het denkwerk uit handen!

HONDERDEN GEZONDE RECEPTEN
De honderden gezonde recepten zijn voor iedereen gratis toegankelijk, ook zonder Premium account. Van ontbijt tot avondeten, en van uitgebreide maaltijden tot snelle snacks. Filter de recepten op bereidingstijd, ingrediënten en dieetvoorkeuren.

WEEKMENU'S OP MAAT
Met een FitChef Premium account krijg je iedere week een nieuw weekmenu op maat. De calorieën en macro’s zijn helemaal afgestemd op jouw lichaam en doelstelling. Je kiest zelf hoe vaak je op een dag wilt eten. Ook met allergieën en dieetwensen wordt rekening gehouden. Zo maken we gezond eten persoonlijk.

GEZONDE EETSCHEMA'S
De recepten in de gezonde eetschema's staan altijd binnen 20 minuten op tafel. Gezond eten, afvallen of spiermassa opbouwen hoeft dus niet veel tijd te kosten! En vind je een gerecht in je eetschema minder lekker? Dan vervang je het met één klik door een recept met vergelijkbare voedingswaarden.

VOEDINGSSCHEMA'S MET WEKELIJKSE BOODSCHAPPENLIJST
Op basis van je voedingsschema's wordt iedere week een boodschappenlijst samengesteld. Handig: je voedingsschema’s worden zo samengesteld dat je zo min mogelijk betaalt en zo min mogelijk restjes overhoudt! Je bestelt de boodschappenlijst met één klik online bij de supermarkt. Of je neemt hem mee wanneer je zelf boodschappen gaat doen.

AFVALLEN OF SPIERMASSA OPBOUWEN
De FitChef weekmenu’s helpen jou om je persoonlijke doelen te bereiken. Wil je afvallen? Dan helpen de eetschema's je om zonder honger op een gezond tempo vet te verliezen. Wil je juist aankomen in spiermassa? Met de eiwitrijke voedingsschema’s krijgt je lichaam alle bouwstoffen die het nodig heeft!

ALGEMENE VOORWAARDEN
https://fitchef.nl/voorwaarden

PRIVACYBELEID
https://fitchef.nl/privacybeleid


Video


About this version (1.1.2)

Vanaf heden versturen we een push-notificatie zodra je een nieuwe weekmenu ontvangen hebt. Deze functionaliteit wordt binnenkort geactiveerd voor alle abonnees. Tevens hebben we een aantal verbeterslagen en bugfixes doorgevoerd op verschillende onderdelen zoals het weekmenu, boodschappenlijst en de recepten.

Other versions

1.1.0 released on 21 April 2021 (64 days ago)
1.0.49 released on 10 March 2021 (106 days ago)
1.0.47 released on 04 March 2021 (112 days ago)
1.0.36 released on 17 January 2021 (158 days ago)

Details and Recent Ratings

Size: 28 MB
Version: 1.1.2 by
Updated: 04 June 2021 (20 days ago)
Released:
Installations: more than 5 000
FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst!
5 Stars: 56
4 Stars: 13
3 Stars: 0
2 Stars: 1
1 Star: 2

Similar apps