AH Insecten

AH Insecten

Dive into the special world of insects

3.76 ENTERTAINMENT
AH Insecten
AH Insecten AH Insecten AH Insecten AH Insecten AH Insecten AH Insecten AH Insecten

Klaar om samen in de bijzondere wereld van de insecten te duiken? Bij Albert Heijn kun je sparen voor plaatjes van 40 TOPinsecten. We brengen deze kleine vriendjes tot leven in augmented reality (AR) in de insectenverzameling, gaan op insectensafari in onze prachtige natuur en helpen de bijen in Nederland een handje door op 13 en 14 april bijen te tellen! Hieronder lees je precies hoe de app werkt en verder zeggen we: laat je vooral verrassen door de machtige wereld van de kleinste beestjes uit onze natuur!

Insectenverzameling
• Spaar alle 40 insectenplaatjes om ze in je insectenverzameling tot leven te brengen.
• Richt je telefoon op één van de plaatjes om ze toe te voegen aan je verzameling en in AR te zien verschijnen.
• Richt goed op het plaatje en zorg dat deze goed zichtbaar en verlicht is.
• Tap vervolgens op één van de knoppen om de insecten in slow-motion te zien bewegen, reuzegroot te maken, te besturen met de joystick of jezelf in een insect te veranderen met een insectenfilter.

Insectensafari
• Kies een van de insectensafari's en ga eropuit om in verschillende Nederlandse landschappen om nog veel meer insecten te ontdekken. Wie weet kom je ook nog een aantal bekenden tegen!
• Gebruik de tips van Freek en Naturalis om zoveel mogelijke bijzondere insecten te spotten. Heb je een insect gezien? Probeer dan een foto te maken en sla jouw gespotte insecten op in je logboek.
• Wil je nog meer te weten komen over de vele honderden insecten die in Nederland leven? Kijk dan op de Natuurwijzer van Naturalis.

Bijentelling
• Op 13 en 14 april kun je samen met Freek bijen tellen. Op de aftelklok in de app zie je precies hoe lang het nog duurt voordat het echte telweekend begint.
• Om je goed voor te bereiden kun je van tevoren alvast een oefenrondje maken en je vriendjes uitnodigen om ook mee te doen.
• Loop op 13 of 14 april een rondje door jouw tuin of over je balkon, tel een half uur de bijen die je tegenkomt en kies welke soorten je hebt gezien. Is het een bij, hommel, zweefvlieg of wesp?
• Je kunt ook een officieel telformulier in de winkel halen om mee te doen aan de officiële Nationale Bijentelling.

Gebruik je de augmented reality functie van deze app? Zorg er dan voor dat je dit veilig doet. Let altijd goed op je echte omgeving en vraag aan je ouders om je te helpen.


About this version (1.0.3)


Details and Recent Ratings

Size: 66 MB
Version: 1.0.3 by Albert Heijn
Updated: 13 April 2019 (891 days ago)
Released: 13 March 2019
Installations: more than 50 000
AH Insecten
5 Stars: 113
4 Stars: 39
3 Stars: 26
2 Stars: 19
1 Star: 34

Similar apps